HEER OTTO maakt muzikale, humoristische voorstellingen met een duidelijke boodschap. Verhalen die gaan over iedereen. Altijd met een typisch HEER OTTO sausje erover heen. Verrassend, cabaretesk en vol spelplezier. Noem het interactief, noem het kleurrijk, noem het toegankelijk jeugdtheater. Altijd met live muziek.

HEER OTTO maakte de voorstellingen BINO, PATS!BOEM!, WEGWIJS, BOER BORIS en RIDDER FLORIAN en toert met de laatste twee voorstellingen in reprise nu door Nederland en Vlaardingen. Op scholen, festivals, in bibliotheken en theaters. Vanaf 2020 2021 gaat De PIRATEN VAN KAMER 16 on tour.

HEER OTTO is opgericht door - en onder artistieke leiding van Heer Rick Schellinkhout en Dame Lidion Zierikzee. Als artistiek leiders en acteurs bedenken en spelen zij alle producties. Het duo werkt samen met muzikanten en singersong writers Esmay Usmany en Anke Timmer. Één van hen verzorgd altijd live muziek tijdens de voorstelling. Daarnaast is Jannie Post HEER OTTO's productieleider en assisterende heldin op kantoor en werkt HEER OTTO met een vast team van inval acteurs/muzikanten.

 

Alle Dames en Heren van HEER OTTO zijn afgestudeerd docent theater of muziek en onderdeel van één of meerdere producties binnen het gezelschap.

 

Theatergroep HEER OTTO is een stichting en is ingeschreven bij de KVK. Het bestuur bestaat uit Deborah Pinas, Marco Oudemoleman en Sijn van Santvoort.​

We zijn te bereiken via info@heerotto.nl

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2019 Theatergroep Heer Otto