top of page

Gewoon Anders

PR Beeld Gewoon Anders.jpg

Gewoon Anders
is mede mogelijk gemaakt door:

Logo gemeente Amersfoort.png
logo FCP maskers.png
logo-FvVF.png
NieuwJanivologo.png

Een muzikale, humoristische en toegankelijke voorstelling voor kinderen vanaf 6 jaar, over verschillend zijn en dat dat soms best ingewikkeld is.

 

Anders en Noah zijn beste vrienden. Samen kunnen ze de wereld aan. Als echte ridders bewaken ze hun kasteel tegen vijanden van buitenaf. Precies zoals ze altijd doen. Maar dan is daar Bo, die ook mee wil spelen. Het ridderpact lijkt ineens niet meer zo sterk en Anders voelt zich buitengesloten, anders. Wanneer de knuffel van Bo spoorloos verdwijnt, staat Anders voor een moeilijke keuze: Zoekt ‘de draak’ het maar uit of blijft hij een koene ridder en gaat hij helpen?

 

‘Gewoon Anders’ is een voorstelling over verschillend zijn en dat dat soms best ingewikkeld is. En dat we - juist omdat we allemaal verschillend zijn - elkaar kunnen helpen. Want gelukkig zijn we allemaal Anders!

 

De voorstelling is bedoeld om kinderen, maar ook ouders of professionals in de kinderopvang, op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met autisme. Bij het maken van deze voorstelling zijn ervaringsdeskundigen intensief betrokken.

Boeken? Stuur een mail naar info@heerotto.nl.

Credits

 

'Gewoon Anders' is gemaakt door Theatergroep Heer OTTO in samenwerking met heater de Kamers van Bzzzonder en een project van Heer Otto’s afdeling voor talentontwikkeling, Jonkheer Otto. Jonkheer Otto geeft ruimte voor talenten in de leeftijd van 16-26 jaar die de ambitie hebben om door te groeien in het theatervak als acteur, muzikant en/of maker.

 

Script & Regie: Rick Schellinkhout

Spel: Brenda Jongbloed, Joni van IJsseldijk, Jimmy Heijgelaar

Met dank aan: Theaterwerkplaats Kazou, Theater Vooropleiding Amersfoort, HU opleiding Vaktherapie

 

bottom of page