top of page

Zirkøes Fañtaztikå

Persfoto's

Zirkøes Fañtaztikå
is mede mogelijk gemaakt door:

FPK_LOGO.png
Logo gemeente Amersfoort.png
logo-FvVF.png

Meine damen und herren, boys and girls, madames et monchou! Welkom in het circus! Benvenuti la tuti frutti pizza margarita! 

Maximo heeft samen met Bibi een heel circus. Ze oefenen hard. Bibi laat haar nieuwe kunsten op het koord zien. Maximo treedt in de voetsporen van zijn opa. Goochelaar Gregor de Grote. Maar dat zijn wel heel grote voetsporen… En het gemis van zijn opa is groot als het allemaal niet loopt zoals het de bedoeling is… Maar… niemand hoeft hem te helpen. Hij lost het zelf op. Hij is immers Maximo de Grote. Bibi vind het zielig voor Maximo. Van haar hoeft hij het niet alleen te doen. Want zeg nou zelf; Een schoen is toch níks zonder een voet.

‘Zirkøes Fañtaztikå’ is een fysieke en humoristische familievoorstelling (4+) vol originele liedjes en live muziek. Over de kleurrijke wereld van het circus waar alles mogelijk is én over het gemis van dierbaren. 

 

Speelduur: 45 minuten

Speelperiode: Vanaf heden boekbaar

Doelgroep: 4+ (groepen 1 t/m 4) en voor theaters (vrije voorstelling) als familievoorstelling

 

Voor scholen is er bij de voorstelling een uitgebreid lespakket beschikbaar met verschillende werkvormen voor in de klas met thema’s als: Vriendschap, Gemis en Talentontwikkeling.


Spel: Rick Schellinkhout en Willemijn Hordijk
Muzikaal ontwerp: Anke Timmer
Live muziek: Anke Timmer of Dina de Vries
Regie: Maarten Wansink
Decor: De Dames van de Klusschuur
Kostuum: De Heren van de Kostuumzolder

Naar een idee van Lidion Zierikzee en Rick Schellinkhout.
Mede ontwikkeld door Jolijn Zwart.


 

bottom of page