top of page

over onS

HEER OTTO maakt al tien jaar interactief, cabaretesk en muzikaal jeugdtheater voor families (4+) en jongeren (12-14 jr). Op lichte en makkelijk te volgen wijze belichten we belangrijke thema’s van deze tijd. Met aanstekelijk spelplezier nemen we onze kijkers mee in het zoeken, struikelen én behalen van successen die nou eenmaal horen bij opgroeien en samenleven. We nodigen het publiek uit om zich open te stellen voor gevoelige en actuele thema’s, en laten ze de zaal verlaten met een grote lach, een licht gemoed en een oorwurm in hun hoofd.

Rick Schellinkhout 

Als artistiek leider blijft het gaaf om kleine ideeën en thema’s uiteindelijk werkelijkheid te laten worden op de vloer. Om verhalen te vertellen aan het (jonge) publiek. Mét humor, want lachen is gezond! Heb je ooit iemand horen zeggen: ‘Serieus doen is gezond’. Nou ikke niet… Als maker, speler en docent wil ik zo veel mogelijk mensen op een positieve manier kennis laten maken met het mooiste vak ter wereld: theater! 

 

Ik hou van filmmuziek, Tim Burton, Disney, knutselen, taart én ik moet in elke voorstelling ergens een moment een jurk aan.

Rick.png

HEER OTTO toert met haar familievoorstellingen door heel Nederland langs scholen, festivals, bibliotheken en theaters.  Daarnaast produceren wij voorstellingen en educatieve projecten voor het VO en hebben wij in 2022 ons talent ontwikkelingstraject voor jonge Amersfoortse makers in het leven geroepen, onder de naam Jonkheer Otto. Hieronder vallen verschillende theatrale projecten, altijd met Amersfoortse partners en voor Amersfoorts publiek

Logo gemeente Amersfoort.png

Bestuur

Frank van der Hulst (voorzitter)

Karin van Gastel (penningmeester)

Elisabeth Minnee(secretaris)

 

Subsidies

Theatergroep Heer Otto ontvangt meerjarige projectsubsidie van de gemeente Amersfoort.

Janneke Everaars

Als projectleider bij Heer Otto werk ik met de leukste mensen in het leukste vakgebied: jeugdtheater! Voor 'Pats!Boem!', ons project over Verkeersveiligheid, doe ik de planning, het contact met de scholen, de acteurs en de subsidiegevers. Hiernaast zet ik me in voor ons talentontwikkelingstraject Jonkheer Otto. In Amersfoort nog wel, waar ik sinds 5 jaar woon. Ik geniet van het contact met de stad en de connectie met de vele interessante kunstenaars die Amersfoort rijk is. 

 

Ik start de dag graag met cappuccino en hou verder veel van ukeleles, zingen, yoga, straattheater en mijn twee jonge guppen.

Barbara Groeneveld

Het leukste van zakelijk leider zijn is dat ik me met bijna alles mag bemoeien. Plannen maken, aanvragen schrijven, meedenken over publiciteit, communicatie met team, fondsen en gemeente. Maar het allermooiste is om in een zaal vol kinderen de magie, verwondering, het meeleven en enorme enthousiasme van ons publiek te beleven als ze helemaal opgaan in de voorstelling. 

 

Als ik niet werk ben ik thuis met pubers of een boek of ga ik boogschieten.

Photo 13-11-2023, 11 20 54.jpg
Barbara.png

#VOLGONS

#altijdopdehoogte

#MISNIKS

  • TikTok
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Marius Zürcher

Als marketeer heb ik de dankbare taak om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met de voorstellingen van Heer Otto en dus met de wonderbare wereld van het theater. 

 

Ik ben erg geinteresserd in sub- en tegenculturen. Mijn marketingbureau 1520 is dan ook benoemd naar '1520 Sedgwick Avenue', het adres van een appartementencomplex in de Bronx, New York City, dat bekendstaat als de geboorteplaats van hiphop.

Marius.png

Contact

Heb je een vraag of wil je ons iets laten weten, mail ons op info@heerotto.nl.

 

Fiscaal nummer/RSIN 852842818.

Visie

Heer Otto wil iedereen de lol, magie en zeggingskracht van het theater laten beleven en neemt vanuit plezier in maken en spelen haar publiek mee in verrassende en wonderlijke verhalen rondom serieuze thema’s. 

Missie

We kijken vol humor en optimisme naar de wereld en delen graag met anderen dat een thema zonder oordeel, met open blik benaderd kan worden.

bottom of page